Gigi Becali a început să-l critice tot mai des în public pe Bogdan Argeș Vintilă, după ce FCSB a avut prestații foarte slabe în 2020. Patronul roș-albaștrilor își critică antrenorul pentru noul sistem de joc. ABONEAZĂ-TE ACUM LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE!

”NICI NU ÎNȚELEG DE CE A ALES SISTEMUL ĂSTA”

De când a trecut, oficial, la 4-3-1-2, cu Man și Coman în atac, FCSB a oferit un fotbal trist, fără ocazii, fără șuturi pe poartă, vezi meciul cu CFR, și, cel mai important, fără rezultate. Roș-albaștrii s-au îndepărtat de CFR și sunt la un pas să piardă iarăși campionatul.

Gigi Becali a dezvăluit că nu înțelege alegerea lui Vintilă în ceea ce privește sistemul de joc pregătit în cantonamentul de iarnă.”Vintilă a făcut sistemul ăsta 4-3-1-2. Ce, doar nu făceam eu așa ceva! A făcut-o că… nici nu am explicație de ce a făcut-o. El mi-a zis ceva, a încercat să-mi explice, dar nu am reținut ce mi-a spus.

Când mă mai supăr, mă bag la echipă. Eu mă bag la echipă ca să nu ajung în playout, ca să nu ajung în faliment, d-aia mă bag”, a spus Gigi Becali, la ProX.

FCSB a intrat cu 22 de puncte în Playoff, după înjumătățire, și se află la patru puncte distanță de liderul CFR Cluj.

N-ar fi o distanță prea mare dacă am avea valoare. Dar așa, noi n-avem valoare și d-aia zic ca e titlul pierdut. CFR are valoare, forță”, a spus Becali.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here