Gigi Becali la conferinta de prezentare a noului antrenor de la FCSB, desfasurata la sediul din Aleea Alexandru din Bucuresti, miercuri 5 iunie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali întărește deja echipa pentru partea a doua a sezonului. Conștient că Pintilii nu mai poate rezista la un nivel înalt din cauza accidentărilor, Becali a adus la FCSB un mijlocaș central foarte puternic.

Boubacar Fofana are șanse foarte mari să ajungă la FCSB. Becali a anunțat că s-a înțeles deja cu Gaz Metan Mediaș, iar acum e foarte aproape să bată palma și cu mijlocașul central.Pe Boubacar Fofana l-am luat deja. În mare ne-am înţeles, acum trebuie şi cu jucătorul, dar din moment ce el are 6000 de euro pe lună şi eu îi dau 12.000, salariu dublu, cred că nu e o problemă, nu?“, a declarat Becali, la ProX.

Becali a anunțat și care este noua strategie a clubului pentru realizarea transferurile. Pentru a nu se mai păcăli cu jucători care nu confirmă, patronul de la FCSB vrea să aducă jucători, în primă fază, doar cu un contract minim acceptat de Ligă.

Orice jucător care va veni de acum încolo la FCSB, el nu va mai avea contract pe trei, pe şapte, pe cinci, pe doi ani. În afara jucătorilor tineri, jucătorii de 25-27 de ani vor avea contract pe un an plus încă unul sau pe 6 luni cu contract de reziliere în alb, pe care îl semnează. Nu mă mai încarc cu jucători, îi testez la locul de muncă, direct la strung, să vedem dacă rezistă la presiune. Au fost mulţi care au venit, dar nu rezistă la presiune şi atunci eu de ce să mă încarc cu ei? Stai şase luni, îţi iei şi bănuţul, poţi să câştigi de exemplu cum a câştigat Belu. A câştigat Belu bani într-un an de zile cât a câştigat în toată viaţa lui. Şi apoi te duci mai departe şi îţi vezi de treaba ta. Ai luat banii, nu te-am păcălit cu nimic.

Dacă nu acceptă, nu vine. Nu pot să spun eu toate, cum le fac eu contracte. La Steaua se fac experimentele, vii, rămâi sau nu rămâi, nu va mai fi cum a fost de exemplu cu Stan. Vine Stan şi stă vreo trei ani la Steaua, că el nu joacă decât un singur meci şi stă la Steaua. Nu e vorba de bani, e vorba că ţii echipă încurcată, antrenorul cu 30 şi ceva de jucători la antrenamente. Dacă făceam aşa cu Stan, uite, pe un an şi după aia pe încă doi, la revedere, era plecat şi nu aveam treabă acum. M-am încurcat cu Stan, asta e!“, a precizat Becali.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here