Gigi Becali la conferinta de prezentare a noului antrenor de la FCSB, desfasurata la sediul din Aleea Alexandru din Bucuresti, miercuri 5 iunie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB – Dinamo se joacă sâmbătă, de la 20:30, în direct la Telekom Sport, Digi și Look, iar Gigi Becali pregătește deja mai mult decât derby-ul cu ”câinii” din Liga I. Patronul roș-albaștrilor a anunțat că vrea să transfere, în iarnă, doi jucători din campionatul intern.

FCSB este în revenire de formă, dar începutul slab de campionat a lăsat urme destul de adânci. Gigi Becali este convins că echipa are nevoie de întăriri, așa că a început deja ”tatonările” pentru doi jucători.E posibil să luăm atacant. Dacă Gnohere se va prezenta în continuare așa și dacă Tănase nu dă randament acolo, neapărat ne trebuie atacant. E singura noastră problemă atacantul. Singurul care îmi place și pe care regret că nu l-am luat este Omrani. In rest, nu văd… Cardoso? Dumitru? Da! Pe Dumitru o să-l iau. El atacant nu e, dar e bun!

Îmi place și altul de la Gaz Metan. E de culoare neagră. Fofana! Foarte mult îmi place! E fotbalist adevărat, n-are nicio teamă cu mingea la picior. Fotbaliștii ăștia imi plac! Trebuie să-l luăm pe Cardoso, ăla e român! Normal că trebuie să-l luăm noi! Am pus ochii pe el. Dar imi place si de Cardoso, si de Fofana. O sa vedem! Ce-o vrea Domnul!“, a spus Becali la PRO X.

Dumitru Cardoso și Boubacar Fofana sunt jucătorii pe care Edi Iordănescu se bazează la Gaz Metan Mediaș. În cazul în care antrenorul se va despărți de medieșeni, atunci FCSB are o șansă importantă de a-i achiziționa.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here