Florin Talpan, juristul CSA Steaua, își continuă războiul cu Gigi Becali, dar le transmite, totuși, un mesaj fanilor FCSB în care îi anunță că fiecare are dreptul să susțină echipa pe care o dorește. De curând, judecătorii au dat câștig de cauză, în primă instanță, pentru CSA Steaua în procesul pentru recunoașterea palmaresului.

Florin Talpan este în centrul unui scandal, asta în condițiile în care juristul CSA a obținut una dintre cele mai importante victorii de pe acum în lupta cu Gigi Becali. Ne referim aici, evident, la decizia favorabilă pentru CSA pentru palmares.

Numai că, din contră, Talpan este contestat puternic de suporterii FCSB, după ce a trimis un mesaj jignitor unui ziarist de la Gazeta Sporturilor. În imagine era un schelet, iar mesajul imaginii era următorul: ”Suporter FC FCSB așteptând ca Becali să câștige un proces împotriva lui Talpan”. Așa cum era de așteptat, fanii FCSB l-au criticat în termeni duri pe juristul CSA.

Într-un drept la replică publicat pe site-ul steaualibera.com, Florin Talpan și-a motivat decizia de a trimite acea poză ziaristului, dar lucrul cu adevărat surprinzător este mesajul pe care Talpan l-a avut pentru fanii FCSB.

În privința suporterilor FCSB pot să afirm doar următoarele: fotbalul este unul dintre jocurile cele mai fascinante și mai emoționante din lume! Tocmai de aceea, avem cu toții dreptul și putința de a ține cu orice echipă de fotbal pe care o iubim”, a scris Talpan.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.