Dinamo a revenit cu înfrângere după pauza Ligii I, a pierdut cu Astra și a ajuns pe loc de play-out. Nu au fost mulți fani în Ștefan cel Mare, iar cei care au fost i-au cerut demisia lui Bratu.

E știut faptul că Dinamo are unul dintre cele mai urâte stadioane din Liga I. În plus, nici nu se întrevede prea curând începerea construcției unuia nou. Toate acestea îi țin pe fani departe de meciurile din Ștefan cel Mare. La partida cu Astra au fost în jur de 2000. Nemulțumiți de rezultatul final, i-au cerut demisia lui Bratu. Antrenorul le-a răspuns fanilor.

Suporterii lui Dinamo sunt cei mai pretențioși, așa că îi vom vedea la următoarele meciuri ce se va întâmpla și cu suporterii adevărați ai lui Dinamo“, a declarat Bratu după meciul cu Astra.

Bratu are un mesaj și pentru jucătorii lui, rămași cu zece puncte după opt meciuri și ajunși la o medie de două goluri încasate pe meci.

Nu e diferență mare de puncte, mai sunt încă 18 meciuri, așa că sunt 54 de puncte în joc, foarte multe. Trebuie să ne trezim pentru că e destul de dificil să lucrezi într-un astfel de ambient“, a spus antrenorul.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here