FCSB începe returul Ligii la un punct de locul șase, ultimul de playoff. Sâmbătă seară joacă la Târgu Mureș, cu Hermannstadt. Meciul începe la ora 20:30 și va fi în direct la Telekom Sport, Digisport și Look TV.

În 13 etape s-au scurs, așadar din actualul sezon de Liga I, unul în care FCSB e pe locul doi în topul audiențelor la meciurile de acasă. Cu o medie de 9000 de spectatori pe meci, roș-albaștrii sunt în spatele celor de la Universitatea Craiova. Oltenii sunt primii cu o medie de aproape 15.000 de oameni la fiecare meci.Bogdan Vintilă îi apreciează mult pe fanii lui FCSB, iar cei care l-au cucerit cu adevărat sunt în provincie.

“Mi-am dat seama că FCSB este o echipă foarte iubită în România şi ajungi să găseşti suporterii în cele mai frumoase locuri. La mănăstiri, la biserici.

Sunt sătucuri, suporteri ai echipei de care poţi să povesteşti foarte mult timp. Te mişcă dragostea lor şi ataşamentul lor faţă de echipa şi recunoştinţa când te văd şi vorbesc cu tine şi faptul că îi bagi în seamă pentru acei oameni contează enorm”, a declarat Bogdan Vintișă la conferința de presă premergătoare jocului cu Hermannstadt.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here