FCSB – Craiova 2-0. FCSB a câștigat cu 2-0 meciul cu Universitatea Craiova, iar steliștii l-au pus din nou la respect pe Victor Pițurcă. Fără minimă decență și fără respect față de un coleg de-ai săi, Pițurcă îl ironiza pe Vintilă. Cine e de râs acum, Piți?!. ABONEAZĂ-TE ACUM LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE!

Partida de pe Arena Națională s-a jucat în 5-6 minute, iar finalul putea fi mai rău pentru Craiova. Golul superb marcat de Man, în minutul 41, apoi golul lui Coman, după devierea lui Man, minutul 45, au modificat tabela la 2-0. Putea fi 3-0, dar Florin Tănase, în prelungirile primei reprize, a ratat o lovitură de la 11 metri, trimițând modest, peste poartă.Pentru Bogdan Vintilă începutul de meci a fost perfect. Soiledis s-a accidentat și l-a forțat pe Vintilă să renunțe la tactica absolut inutilă și total nefolositoare pe care o adoptase, cu doi fundași stânga, Soiledis și Panțîru, care se călcau pe picioare și cu Tănase și Coman făcând, haotic, schimb pentru postul de atacant. Noroc că a durat doar câteva minute.

Titlul acestui material i l-am dedicat lui Pițurcă. Așa cum tot lui Pițurcă i-au fost dedicate toate cuvintele ”dulci” dinspre galeria Craiovei. Fanii olteni și-au pierdut răbdarea cu fostul selecționer care pare că distruge absolut toate recordurile negative pe banca Universității.

Craiova nu doar că a fost dominată total de FCSB, dar băieții lui Pițurcă n-au avut nicio idee de joc, asta deși, cam cu o garnitură asemănătoare, Știința zbârnâia sub comanda lui Mangia. Ba chiar și a veșnicului somnoros Papură.

Becali e mereu pe bancă, stați liniștiți, chiar dacă voi nu-l vedeți”, spunea, ironic, Pițurcă, înainte de meci. Tot acolo, pe bancă, asta vedem și noi, stă la Craiova un antrenor care nu s-a ridicat deloc de pe bancă, un antrenor care n-a avut nicio idee tactică, un antrenor care a fost făcut KO în două confruntări directe de Bogdan Argeș Vintilă, om adus, prin post și rugăciune, direct de la antrenamentele de ”grădiniță” ale unei grupe de copii și juniori.

Dacă vreți să vedeți un antrenor mai bun decât Pițurcă, PLAY la video-ul de mai jos:

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here