Gigi Becali a anunțat plecări masive de la FCSB, atât în această iarnă cât și la finalul sezonului. Aproape 14 fotbaliști se vor despărți în această perioadă de formația roș-albastră. ABONEAZĂ-TE ACUM LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE!

Totuși, în vestiarul celor de la FCSB circulă mai multe discuții care implică plecarea unui jucător important de la echipă. Becali s-a ferit să-i spună numele, pentru că încă mai speră să dea lovitura cu el în ultimul ceas, dar sentința pare că îi este deja scrisă.Ionuț Vînă, singurul jucător capabil să joace în 4-3-3 la FCSB, formație dorită de Gigi Becali, are șanse mari să plece de la echipă. Adus în această vară, Vînă a avut un start senzațional de sezon, dar apoi evoluțiile sale au scăzut dramtic.

Gigi Becali l-a tras, ușor, pe linie moartă, iar Vînă a ajuns chiar să nu prindă nici măcar lotul în unele meciuri, asta deși nu era accidentat sau suspendat.

Vînă și-a făcut apariția în repriza a doua a meciului cu Poli Iași, dar prestația sa n-a adus un plus echipei, care a fost salvată de execuția lui Dennis Man, din prelungiri.

În aceste condiții, Vînă ar putea pleca de la FCSB la finalul sezonului, iar Viitorul ar putea încerca repatrierea mijlocașului. Rămâne însă de văzut dacă Hagi va fi gata să facă o investiție pentru Vînă sau dacă Becali se va folosi de Vînă pentru a realiza un alt transfer de la trupa lui Gică Hagi.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here