Cristi Manea reprezintă cel mai mare efort financiar pe care Becali l-a făcut pentru un fotbalist în ceea ce privește salariul lunar. Chiar și-așa, încrederea patronului FCSB în fundașul dreapta s-a prăbușit în câteva luni. ABONEAZĂ-TE ACUM LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE!

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CRISTI MANEA?

Cristi Manea a făcut un sezon fabulos la CFR Cluj, formație cu care a și câștigat campionatul, iar apoi s-a întors la Apollon Limassol, echipă de care aparține încă din 2015. Numai că ciprioții nu l-au mai dorit, așa că Manea, om care a impresionat și la Europeanul U21 s-a antrenat, luni bune, de unul singur.

Gigi Becali a intrat pe fir și a bătut palma cu fundașul în vârstă de 22 ani, despre care Petrescu spunea că ”a fost ca Messi pentru CFR Cluj”. Cifrele tranzacției? Amețitoare. Cristi Manea are un salariu de 30.000 de euro pe lună, iar FCSB trebuie să plătească două milioane de euro pentru un transfer definitiv.Gigi Becali a crezut că a dat marea lovitură, dar problemele personale ale lui Manea l-au transformat pe fundașul dreapta de la FCSB într-o umbră a omului care impresiona la CFR Cluj și la naționala de tineret. Concret, ce s-a petrecut cu Manea?

Venit fără pregătire fizică, debutul lui Manea a întârziat la FCSB, steliștii nedorind să-l forțeze și să riște o accidentare. Acomodarea s-a făcut treptat, ca la carte, dar Manea a întârziat să apară în primul ”11”. În realitate, Manea n-a reușit să-l ”bată” la titularizare pe Crețu, om care e la apogeul carierei, iar Becali n-a suportat gândul de a plăti 30.000 de euro pe lună pentru o rezervă.

E MAI MULT DECÂT CE SE ȘTIE?

Gurile rele vorbesc însă și despre o viață personală agitată pentru Cristi Manea, iar acest aspect l-ar fi făcut să nu poată să se concentreze total pe duelul său cu Crețu pentru titularizare.

Manea s-a despărțit, în vară, de iubita lui, cea care i-a fost alături la Turneul European U21 din Italia, iar apoi s-a cuplat cu un model extrem de cunoscut pe Instagram, rețetă pe care a folosită și Dragoș Nedelcu, un alt fotbalist de perspectivă care nu reușește să se impună ca titular la FCSB.

Cu Manea e gata! Nu mai are nicio șansă! M-a rugat să meargă în cantonament cu echipa, că Vintilă nu voia să-l ia cu echipa. Am acceptat, ca și în cazul lui Adi Popa, poate așa îi vede cineva și pe ei”, a spus Becali, pentru fanatik.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here