Plecarea lui MM Stoica de la FCSB, mai ales într-un moment extrem de greu, a surprins pe toată lumea. Directorul sportiv al roș-albaștrilor și-a motivat decizia prin neînțelegerile cu fotbaliștii, care ”nu mă mai ascultau”, dar un alt episod a umplut paharul pentru Mihai Stoica.

FotbalTop.ro a aflat că în spatele deciziei lui Mihai Stoica de a pleca de la FCSB s-ar afla și o discuție mai aprins cu Gigi Becali. Motivul? Venirea lui Devis Mangia la FCSB.MM Stoica e un mare fan al italianului și era încântat că va avea șansa să lucreze cu Mangia la FCSB. ”Mi-aș fi dorit să lucrez foarte mult cu el, dar din motive care n-au legătură cu viața sportivă a picat totul”, a spus MM.

Oficialul roș-albaștrilor de la acea vreme a încercat să-l facă pe Becali să treacă peste veștile pe care le auzise din Craiova și să-l aducă pe Mangia pentru a redresa echipa. Faptul că Becali nu l-a ascultat l-a făcut pe MM Stoica să-și dea seama și mai tare că puterea lui în club devenise din ce în ce mai mică. Chiar dacă, imediat după, s-au împăcat, unele surse spun că discuția dintre Becali și MM pe tema Mangia a fost destul de aprinsă.

Practic, cum fotbaliștii nu-l mai ascultau, după cum chiar el a recunoscut, și cum Becali nu-l mai lua atât de mult în seamă la deciziile importante, MM Stoica a preferat să facă un pas în spate și să-și dea demisia, conștient fiind că nu poate aduce niciun plus în acel moment.

1 Comentariu

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here