Flavius Stoican / sursă: fcpetrolul.ro

Petrolul Ploiești a pierdut meciul de pe teren propriu cu Gloria Buzău, scor 0-1, iar Flavius Stoican a vrut să-și dea demisia, după ce a fost contestat puternic de fanii ”lupilor” galbeni. ABONEAZĂ-TE ACUM LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE!

După șapte etape în care n-a cunoscut înfrângerea, Petrolul Ploiești s-a împiedicat de Buzăul lui Ilie Stan, formație care nici măcar n-are drept de promovare. Prestația lamentabilă a lui Marinescu și compania i-a făcut pe fanii petroliști să-i ceară demisia lui Stoican și să-i contreze puternic pe mai mulți jucători.Pe finalul jocului, Flavius Stoican le-a făcut semn celor din galerie să înceteze cu cerutul demisiei, arătând că va pleca singur. A fost momentul în care fanii s-au oprit și totul mergea către o plecare a antrenorului. Numai că… surpriză!

Stoican nu doar că nu și-a anunțat demisia la interviul de după partidă, dar a apărut în fața camerelor și a vorbit ca și când ar avea un plan de viitor.

Nu trebuie să tragem linie după un singur meci, în condițiile în care am avut șapte meciuri la rând când n-am pierdut. Nu pot să las oricum echipa în mijlocul campionatului”, a spus Stoican.

Cine l-a convins pe Stoican să nu renunțe la post? Au reușit oare jucătorii sau conducerea l-a temperat pe tehnician? Cel mai probabil, dacă nu va reuși să câștige ultimele două meciuri din acest an, Stoican va pleca de la Petrolul.

1 Comentariu

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.