Harlem Gnohere se va transfera, în zilele următoare, în Egipt, iar Gigi Becali are deja numele atacantului pe care și-l dorește la FCSB. ”Bizonul” pleacă pentru două milioane de euro la Al Ahli Cairo. ABONEAZĂ-TE ACUM LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE!

CE VARIANTE ARE FCSB

FotbalTop.ro a aflat că Gigi Becali are două nume pentru postul de atacant. Una principală, din Liga I, și una care implică o sumă mai mare de transfer, din străinătate.

Cea mai la îndemână soluție pentru Becali este Sergiu Buș, atacantul lui Gaz Metan Mediaș. Medieșenii ar fi dispuși să-l cedeze pe Buș, mai ales că acum au rezolvat transferul lui Ioan Hora, plecat chiar de la FCSB.

500.000 de euro ar oferi Becali pentru Buș, dar Gazul ar dori măcar o sumă care să se apropie mai mult de un milion de euro.Totuși, relațiile lui Becali cu Gaz Metan Mediaș nu sunt chiar printre cele mai bune, drept dovadă că Fofana încă e blocat în drumul spre FCSB, ori că Edi Iordănescu a fost ținut și el la ”mantinelă” în momentul în care negocia cu roș-albaștrii. Astfel, există riscul ca Gazul să nu vrea să-l cedeze pe Buș, mai ales că acesta a fost singurul atacant veritabil în prima jumătate de sezon.

În aceste condiții, dacă va fi respins de Mediaș și nu-l va putea aduce pe Buș, Gigi Becali se gândește să apeleze la o variantă pe care a mai încercat-o și în vară: Adi Petre.

Atacantul lui Esbjerg și-ar dori să vină la FCSB, dar danezii sunt fermi: vor două milioane de euro pentru vârful român. Astfel, dacă Becali îl va vinde pe Gnohere, atunci va putea cu banii obținuți pe ”Bizon” să plătească suma cerută de Esbjerg pentru Petre.

1,3 milioane de euro este cota lui Adrian Petre

750.000 de euro este cota lui Sergiu Buș

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here