Cristi Bălgrădean a dinamitat vestiarul FCSB-ului, asta într-o perioadă în care lucrurile oricum nu mergeau bine deloc pentru steliști. FotbalTop a aflat care este atmosfera de la echipă înaintea unui duel crucial cu Hermannstadt, în Cupa României. ABONEAZĂ-TE ACUM LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE!

”Atmosfera e încordată, Cupa e cea mai importantă”

Cristi Bălgrădean, om cu experiență, era unul dintre liderii vestiarului, o voce puternică, alături de alți fotbaliști vechi din lot, iar faptul că a semnat, pe ascuns, chiar cu CFR Cluj a aruncat în aer atmosfera și-așa ”tristă” din lotul lui Vintilă.Gazeta Sporturilor a anunțat că Vintilă nu mai e ascultat de fotbaliști, iar ședințele de pregătire se desfășoară, mai mult sau mai puțin, fără antrenorul principal al echipei.

Am stat de vorbă cu mai multe persoane din anturajul steliștilor, iar situația este exact așa cum a descris-o Gigi Becali, în direct la TV: ”Voi vă dați seama cum se simt jucătorii acum?! MM Stoica le-a dat vestea, după ce a vorbit cu Bălgrădean. Cum să nu te gândești acum la lucruri necurate?!”, a spus patronul FCSB.

Atmosfera nu e deloc una bună, jucătorii sunt afectați de vestea asta. Nu e plăcut să-ți pierzi un om de bază într-un asemenea mod. Jucătorii se vor concentra la maximum pe meciul din Cupă, o victorie cu Hermannstadt ar aduce o atmosferă bună”, spun apropiați ai echipei.

În acest punct, departe de CFR Cluj în campionat, FCSB pare că își joacă sezonul european la Sibiu, în fața celor de la Hermannstadt, în Cupa României. ”Cupa e un obiectiv important și vreau să câștigăm!”, a spus și Vintilă.

Astfel, o victorie în meciul de cupă ar fi ”pansamentul” perfect după semi-eșecul de la Botoșani și ”ieșirea din scenă șocantă” a lui Bălgrădean.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.