Plecarea lui Narcis Răducan de la FCSB a luat prin surprindere întreaga lume fotbalistică din România și i-a înfuriat pe suporterii roș-albaștrilor. Narcis era considerat de fani liantul perfect între Gigi Becali și vestiar. Numai că patronul de la FCSB a decis să-l dea afară.

Pentru că, în realitate, Narcis Răducan nu și-a dat demisia de la FCSB, ci a fost dat afară! Becali l-a convocat de urgență la Palat, acolo unde i-a reproșat mai multe lucruri, iar discuția s-a sfârșit cu rezilierea contractului.CE S-A ÎNTÂMPLAT LA FCSB?

Narcis Răducan i-a luat locul lui Mihai Stoica, plecat după începutul catastrofal de sezon, iar lucrurile la FCSB s-au schimbat radical în bine. Echipa a început să urce în clasament, jucătorii păreau mai uniți ca niciodată, Becali apărea din ce în ce mai rar la TV, iar Vintilă părea că primește un mediu excelnt pentru performanță. Din senin, marți, la două zile după ce FCSB câștigase cu Sepsi, scor 2-1, în Liga I, apare informația că Narcis Răducan a plecat de la FCSB. Dar ce s-a întâmplat, mai exact, în interiorul FCSB?

FotbalTop.ro a aflat că Gigi Becali îl trecuse pe Narcis Răducan pe lista neagră de mai multă vreme, iar patronul roș-albaștrilor n-a negat acest lucru: ”M-am blocat când am văzut că a zis că suporterii se vor duce la CSA dacă echipa Armatei va promova în Liga I”, a spus Becali.

Gafa totală a lui Narcis Răducan i-a zdruncinat, la vremea respectivă și pe suporterii FCSB, dar ura pe care aceștia o au față de MM Stoica a făcut ca ieșirea nepotrivită a lui Narcis Răducan să fie trecută mai ușor cu vederea.

Un lucru însă extrem de interesant este acela că Narcis nu era însă atât de apropiat de jucători. Fotbaliștii aveau o relație specială cu MM Stoica, în timp ce Narcis a preferat să se comporte, de cele mai multe ori, ca un șef în relația cu ei. În ideea de a regla lucrurile, Răducan a preferat să păstreze relații apropiate doar cu staff-ul lui Vintilă, în timp ce jucătorii n-au mai avut omul pe umărul căruia să plângă.

Regulamentul de ordine interioară făcut de Narcis Răducan a făcut mai multe ”victime” în lotul steliștilor, iar jucătorii s-au grăbit să vadă, mai degrabă, lucrurile rele decât faptul că metodele lui Narcis și ale lui Vintilă au început să dea roade.

Înainte să-l cheme pentru a-l anunța că-l dă afară, Becali s-a consulat cu mai mulți jucători de la FCSB, care i-ar fi transmis, din unele informații, că nu vor resimți prea tare ”dispariția” lui Narcis Răducan din vestiar.

Rămâne de văzut doar dacă, în aceste condiții, MM Stoica va avea culoarul perfect pentru a reveni la FCSB. ”Nu mai am nevoie de director sportiv”, a spus Gigi Becali, dar, oricum, MM Stoica ar vrea să revină pe postul de manager general, acum când pedeapsa complementară de după condamnarea din Dosarul Transferurilor i-a expirat.

1 Comentariu

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here