FCSB nu a fost prea activă pe piața transferurilor în această perioadă, unica noutate la achiziții fiind Darius Olaru, fotbalist achiziționat încă din vara trecută. Becali a renunțat la mai mulți jucători, dar încă n-a întărit echipa pentru partea a doua a sezonului. ABONEAZĂ-TE ACUM LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE!

CINE VINE LA FCSB?

UPDATE: Miron a semnat cu FCSB, dar va rămâne la Botoșani până în playoff! ”L-am luat gratis pe Miron, Botoșani are 30% procent la vânzare. O să rămână meciurile astea care urmează la Botoșani, apoi va veni la noi”, a fost reacția lui Gigi Becali.

Din informațiile obținute până acum de FotbalTop.ro, se pare că Becali nu va fi deloc activ pe piața transferurilor, la nivel de achiziții. Patronul FCSB va muta puțin și e gata să transfere doar în cazul în care de la echipă vor pleca jucători. Azi, totuși, e posibil ca FCSB să obțină semnătura unui nou jucător.Andrei Miron, fundașul lui FC Botoșani, are șanse mari să devină noul jucător al FCSB-ului, după cum scrie digisport. Chiar dacă, în urmă cu câteva zile, transferul picase, pentru că moldovenii îl voiau pe Miron la echipă până la finalul sezonului regulat, mutarea a redevenit una de actualitate, în condițiile în care FCSB are nevoie de un fundaș central.

Vom încerca să-l facem pe Nedelcu fundaș central. Să vedem dacă vom reuși”, era anunțul lui Becali. Din câte se pare, fotbalistul n-a fost prea încântat de idee, iar roș-albaștrii s-au reorientat și vor încerca să rezolve transferul lui Miron.

CINE PLEACĂ?

FCSB s-a despărțit deja de mai mulți jucători, dar niciunul dintre aceștia nu erau oameni de bază în angrenajul lui Vintilă. Sunt două nume grele care au șanse reale de a pleca înainte de reluarea sezonului: Gnohere și Florin Tănase.

Decarul vicecampioanei are câteva oferte importante, iar acesta ar fi și motivul principal pentru care Olaru a fost chemat la FCSB încă din această iarnă. La început, Becali ar fi vrut să-l mai lase pe mijlocaș la Mediaș, dar tatonările pentru Tănase au făcut ca Olaru să fie ”rezolvat” încă de acum.

De cealaltă parte, la Gnohere lucrurile sunt clare. Sunt oferte din zona arabă, iar Becali a transmis că ”Bizonul” pleacă la orice echipă care plătește 1.000.000 de euro.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.