Conflictul dintre Florin Manea și Daniel Pancu revine de fiecare dată în actualitate în momentul în care impresarul apare în vreo emisiune TV. E știută deja relația rece pe care a avut-o cu Pancu în timpul colaborării de la Rapid și, de ce nu, poate acesta este unul dintre motivele importante pentru care lucrurile n-au mers deloc bine la echipa giuleșteană. ABONEAZĂ-TE ACUM LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE!În mod clar, nimeni nu poate cunoaște detaliile din spatele ușilor de la Snagov sau din Regie, dar impresia este clară: Pancu și Manea sunt două caractere care nu pot lucra împreună.

Iar Pancu a fost cel care și-a dat seama de acest lucru din prima: ”Noi doi o să ne certăm puternic”, i-ar fi spus fostul antrenor al Rapidului lui Manea în momentul în care impresarul a început să se implice activ la club, după cum scrie gsp.ro.

Probabil că adevărul sună diferit în viziunile celor doi protagoniști, dar lupta internă de la Rapid, despre care Pancu vorbea aproape după fiecare partidă, este unul dintre ”adversarii” rapidiștilor în lupta pentru promovarea în Liga I.

Din informațiile pe care le-a obținut FotbalTop.ro, se pare că multe dintre conflictele sau neînțelegerile celor doi plecau de la anumiți jucători. Pancu a preferat să aibă putere deplină și ultim cuvânt la nivelul transferurilor, dar au fost multe cazuri în care fotbaliștii au fost aduși și, mai apoi, forțați în primul ”11” fără acordul lui Pancu.

Tu cine crezi că a gestionat greșit lucrurile la Rapid în ultima perioadă?

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.