sursa: sportpictures.eu

Dinamo a fost condusă de două ori în partida cu CSU Craiova, însă a avut puterea de a reveni de fiecare dată, iar ultimele 15 minute de joc le-a dominat autoritar.

“Câinii” puteau chiar câștiga partida dacă mingea șutată de Dan Nistor ar fi prins cadrul porții și nu ar fi lovit bara. Mai important însă, dinamoviștii au arătat că perioada de pregătire din această iarnă a fost un real câștig, echipa nearătând în niciun moment semne de oboseală pe durata celor 90 de minute, spre deosebire de adversarii lor.

În ultimele 15 minute, Vasile Miriuță a folosit o echipă cu o medie de vârstă sub 25 de ani, cu vârfuri de lance puștii Olteanu și Moldoveanu.

Dinamo (4-1-3-2): Brănescu (23 ani) – Nica (24 ani), Nedelcearu (21 ani), Popescu (24 ani), Romera (30 ani) – Mahlangu (28 ani) – R. Moldoveanu (18 ani), Nistor (29 ani), Vl. Olteanu (21 ani) – Nemec (32 ani) D. Popa (23 ani)

Dinamo se află în continuare în afara play-off-ului, pe locul 7, însă lupta este extrem de strânsă, iar pentru “câini” vine un meci aparent ușor, împotriva Chiajnei.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here