Noul manager general al Stelei, Basarab Panduru, sustine o conferinta de presa, in Bucuresti, marti, 15 septembrie 2009. Basarab Panduru a declarat, intr-o conferinta prilejuita de prezentarea sa in noua functie, ca nu ar fi acceptat sa vină pe acest post, in cazul in care antrenorul Cristiano Bergodi nu ar fi avut nevoie de serviciile sale. CONSTANTIN VLADESCU / MEDIAFAX FOTO

Dinamo traversează cel mai slab start de sezon din istorie. Are trei înfrângeri, niciun gol marcat, opt primite și doar trei șuturi pe poartă în cele trei jocuri de până acum. E pentru prima dată în 71 de ani, când Dinamo nu înscrie deloc în primele trei etape.

Fostul stelist Basarab Panduru a analizat situația în care a ajuns Dinamo și a tras concluziile, bazându-se și pe declarațiile date de roș-albi acum și la finalul sezonului trecut.<<Trec trei etape, nu dai niciun gol, nu câştigi niciun punct. Anul trecut când jucau în playout spuneau: Nu avem ce să căutăm aici. Locul nostru e în playoff”. Ai jucat cu trei echipe de playoff. De ce era locul tău în playoff? “Noi nu avem ce să căutăm. Noi jucăm aşa, că s-a întâmplat să fim aici, dar noi avem fotbal de palyoff.”

Uite ce se întâmplă când joci cu echipe de playoff şi atenţie, cu echipa a doua a CFR-ului>>, a declarat Panduru la Telekom Sport. 

Dinamo a jucat până acum cu Viitorul, Craiova și CFR Cluj, trei echipe care au prins playoff-ul în ultimele sezoane. Urmează o perioadă ceva mai ușoară, cel puțin pe hârtie. Vor întâlni în următoarele patru meciuiri Academica Clinceni, Poli Iași, Chindia Târgoviște și FC Hermannstadt.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here