Ionuț Vînă este fotbalistul pe care Gigi Becali încearcă să-l transfere, în această vară, la FCSB. Mijlocașul de la Viitorul Constanța este de mult timp pe lista roș-albaștrilor, iar mutarea ar avea șanse de reușită, în special spre finalul perioadei de mercato.

Și am să vă explic imediat de ce…

În primul rând, transferul nu se poate face sub nicio formă în luna iulie. Viitorul se pregătește de debutul de campionat, iar Hagi pregătește și meciurile din Europa League. O eliminare rapidă a constănțenilor din cupele europene l-ar determina pe Hagi să accepte să-l vândă pe Vînă. Bugetul Viitorului se va completa prin transferul iminent al lui Ianis Hagi, dar ”Regele” e convins că Vînă a ajuns la momentul perfect pentru o mutare în altă parte.

1,5 milioane de euro ar fi suma pe care Hagi o vrea pe Vînă. În acest moment, Becali ar oferi doar 700.000 de euro pentru fotbalist.

CINE TRANSMITE LA TV FCSB – MILSAMI

Transferul lui Vînă la FCSB l-ar ajuta în mod incredibil pe Bogdan Andone. Tactic, Vînă este la un nivel incredibil. Mult peste Lucian Filip sau Ovidiu Popescu, Vînă știe deja sistemul 4-3-3 pe care Becali îl vrea la FCSB. Mai mult, Vînă poate juca, oricând, fără emoții, și în 4-2-3-1, sistemul obișnuit la FCSB.

E CONSTANT ȘI DICTEAZĂ JOCUL

Vînă este un fotbalist constant și dinamizează jocul la mijlocul terenului. Are suficientă agresivitate pentru faza defensivă și vede excelent jocul pentru zona de atac. Bonus, are o capacitate mare de efort.

În plus, Vînă este deja o certitudine în Liga I. Nu este un copil pe care să-l iei doar după primele driblinguri la o echipă mare, ci este un jucător matur care îți aduce imediat un plus la echipă.

Evident, Hagi știe perfect acest lucru. Vînă a fost titular în meciul din Supercupă cu CFR, câștigat de Viitorul cu 1-0, iar Gică îl vede de neclinitit din formula de start. Transferul la FCSB se va face doar dacă Becali va înțelege că trebuie să plătească o sumă importantă pentru Vînă.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here