Foto : Cristi Preda
Telekom Sport a realizat un amplu interviu cu Daniel Pancu în cantonamentul Academiei Rapid de la Bușteni. Am selectat pentru fanii rapidiști cele mai importante lucruri spuse de idolul din Giulești. 
Veteranul de 40 de ani nu ascunde faptul că Academia Rapid nu este deocamdată deținătoarea de drept a brandului, palmaresului și a mărcii și recunoaște că decizia Tribunalului București a pus planurile în încurcătură. În același timp, le promite fanilor giuleșteni un retur de poveste.

…despre identitatea clubului

“Situația nu este confortabilă, pentru că în vară, când ne-am adunat în viteză, promisiunile erau ca până acum lucrurile să se rezolve. Dar acum sunt încâlcite și complicate. Nu știu de ce nu vine cineva cu răspunsurile. Încă nu suntem Rapid în momentul de față. Doar ne îmbrăcăm în vișiniu. Nici noi, dar nici cealaltă echipă. Scrie Rapid, dar nu suntem. Suntem chiriași practic”.

… despre performanța sportivă

“Condițiile sunt foarte bune însă, ne comportăm precum o echipă profesionistă, transferăm jucători, suntem preocupați și ne dorim o echipă redutabilă, așa cum le-am promis suporterilor pentru acest retur”

… despre el

“Este greu în cantonament, în special la vârsta mea. Dar nu am ce face. Asta e viața și asta e meseria. Când ești la Rapid e un lucru special. Am programul meu, sunt destul de disciplinat în ceea ce privește odihna, antrenamentul și alimentația. Chiar dacă mai sunt ținta glumelor colegilor mei, nu sunt atent la ei și am drumul meu”

…despre Giulești

“O să ne lipsească Giuleștiul, sper să putem juca în cartier, adică în Regie, de la anul. Când stadionul nou va fi refăcut, sper ca Rapid să fie în Liga 1. Eu cu siguranță nu voi mai putea să joc pe noul stadion. Îi doresc lui Nico. Am auzit că asta și-a propus, sper să-și realizeze obiectivul”

Like paginii dedicate tuturor rapidiștilor – Spirit Vișiniu

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here