Daniel Pancu e încrezător înainte de startul noului sezon în Liga a 2-a. Antrenorul Rapidului are o singură emoție în ceea ce privește echipa sa: impactul pe care liga a 2-a îl va avea asupra jucătorilor giuleșteni.

Noi o să fim pregătiți, cu siguranță, pentru startul campionatului. Singurul lucru care mă îngrijorează puțin e impactul cu Liga a 2-a!

Va fi o ligă nouă pentru noi, pentru mulți jucători de la Rapid. Alți fotbaliști, alt ritm, alt stil de joc. Sper să avem un început de campionat bun, în care să adunăm puncte. E foarte important acest lucru, la început, mai ales până se vor obișnui jucătorii și suporterii cu Liga a 2-a.

Eu am un stil de fotbal ofensiv și vom încerca să obținem maximum de puncte din primele cinci meciuri”, a spus Daniel Pancu.

VICTORII PE LINIE ÎN AMICALE

Rapid a jucat șapte meciuri amicale în cantonamentul din Turcia și le-a câștigat pe toate. 19 goluri a marcat trupa alb-vișinie în partidele de verificare, rapidiștii primind doar cinci goluri.

1 Comentariu

  1. Am un mesaj pentru Daniel Pancu antrenorul Rapidului idolu Giuleștiului cred că ar fi cazul să mai aduci un atacant care să îl înlocuiască pe Cârstocea să îl dai afară și să aduci un atacant străin un braziluan sau un italian un nigerian sau portuchez

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.