CFR Cluj – Sevilla 1-1, o partidă în care Dan Petrescu a arătat că echipa din Gruia este actuala și viitoarea campioană a României. Forță, disciplină tactică și… curiosul caz al lui ”Benjamin” Cristi Manea. ABONEAZĂ-TE ACUM LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE!

MANEA. CÂT A PIERDUT FCSB. CÂT CÂȘTIGĂ CFR

Fără să joace niciun minut de la revenirea la CFR, după aventura eșuată lamentabil la FCSB, Cristi Manea a fost trimis de Dan Petrescu direct în cușca cu leii ăia mari de la Sevilla. Mă rog, așa credeau specialiștii despre băieții veniți din Spania. Mai apoi ne-am dumirit că ei au cea mai slabă echipă din ultimii 10-15 ani. Dar asta e altă poveste.

Revenid. Manea, făcut praf de Becali după doar o repriză și-un pic jucată cu Dinamo, a jucat excelent în tricoul CFR-ului. Sigur în apărare și cu centrarea din care a ieșit penalty-ul pentru ardeleni, fundașul dreapta care impresiona și la Europeanul de tineret nu i-a trădat încrederea lui Petrescu.Pe internet, acolo unde toți suntem specialiști, experți și deontologi, părerile au fost împărțite în steliști care-l plâng pe Manea și… steliști de ordin Becaliano-Vintilian. Adică ăia care zic că bine că a plecat, că era slab, că nu a jucat nimic.

Chiar dacă va avea o concurență cu nume, în persoana lui Chipciu, Manea va rămâne preferatul lui Petrescu. Nu se aventurează în atac, nu-și pierde poziția din defensivă și are avantajul acelor aruncări de la margine care seamănă a cornere pentru clujeni. Bonus, îi acceptă și înjurăturile pe care i le ”pasează”, meci de meci, de pe margine.

În lumea fotbaliștilor, circula o informație picantă despre refuzul lui Manea de a merge, încă din vară, la CFR Cluj. De aici și sosirea la FCSB, acolo unde a acceptat să meargă doar pentru a se reapuca de fotbal, în condițiile în care după EURO U21 el se antrena doar prin parcuri.

De final, în loc de concluzie, o întrebare: ce club adevărat, ce conducători zdraveni la cap își trimit un fotbalist la echipa cu care se bat la titlu și lasă un post important într-o singură soluție? Soluție care, de Crețu vorbim, joacă absolut teribil de prost după ce a rămas fără concurență.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here