Bogdan Vintilă a reușit să regleze, din mers, lucrurile la FCSB, iar formația roș-albaștră a legat victoriile și a urcat spectaculos în clasament. Pentru a ataca titlul, Becali e pregătit să investească din nou în această iarnă. ABONEAZĂ-TE ACUM LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE!

Totuși, patronul de la FCSB e gata să bage mâna în buzunar doar dacă va reuși să scape de șase jucători pe care i-a trecut pe lista neagră de mai mult timp.ȘASE JUCĂTORI SUNT OUT ÎN IARNĂ

Claudiu Belu, Alexandru Stan, Juvhel Tsoumou, Chorbadzhiyski, Salomao și Moutinho au deja bagajele făcute, după cum spun unele surse apropiate clubului FCSB.

Jucătorii au fost anunțați deja că nu mai intră în planurile de viitor la FCSB și vor fi chemați, imediat după ultimul meci din acest an, să semneze rezilierea contractelor.

Doar o minune i-ar putea salva! Dintre cei enumerați mai sus, doar Tsoumou ar putea primi o șansă nesperată. În cazul în care ”Bizonul” Gnohere va fi transferat, atunci Becali va accepta să-l mai țină pe Tsoumou încă șase luni la echipă, pentru a nu risca să rămână fără soluții în compartimentul ofensiv.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here