S-a terminat, gata! FCSB se va numi din nou Steaua”. Acesta a fost mesajul lui Becali care a agitat teribil apele în rândul suporterilor echipei CSA Steaua.

Vineri, 4 mai, Înalta Curte de Casație și Justiție va da o decizie sau va oferi o nouă amânare în privința legalității hotărârii luate de Curtea de Apel cu privire la dreptul de a folosi marca ”Steaua București”.

Ce înseamnă asta mai concret? În cazul în care ÎCCJ va accepta recursul FCSB-ului, atunci decizia Curții de Apel, care îi interzicea lui Gigi Becali folosirea numelui de ”Steaua București”, va fi anulată și se va relua procesul. Și mai concret, în acest caz, FCSB va reveni la numele de FC Steaua București până la o nouă decizie finală.

Aici este momentul în care oamenii care s-au desprins de la echipa din liga 1 și au migrat către formația nou înființată din liga a 4-a au luat foc pe rețelele de socializare. De ce? De ce s-ar revolta ei dacă dețin un adevăr absolut?

Există, evident, și varianta în care ÎCCJ să respingă recursul FCSB-ului, iar lucrurile să fie clare definitiv.

Și un paradox, pe final. Băieții care aruncă în stânga și-n dreapta cu jigniri și care își apără părerea doar prin pumni și înjurături sunt fix cei care au plecat din tribunele FCSB-ului pentru modul în care Becali îi jignea pe toți cei care-l contraziceau sau pentru că MM Stoica se dădea jos din lojă și împărțea pumni unui suporter stelist. Ei, lupii moraliști, sunt Becali și MM de-atunci.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here