CSM Reșița – Rapid București 1-2, iar echipa lui Daniel Pancu reușește să lege, în sfârșit, două victorii la rând în Liga a 2-a. Dacă rezultatul este unul bun, nu același lucru îl putem spune despre jocul Rapidului.

CSM Reșița a deschis scorul în fața propriilor fani, după un gol senzațional marcat de Ehmann, în minutul 19. Numai că marcatorul golului vede roșu direct câteva minute mai târziu, iar rapidiștii încep să se trezească.La pauză se intră cu 1-1, după ce Djuric restabilește egalitatea, iar partea a doua este absolut inexplicabilă și arată că Pancu are foarte mult de muncă. După 15 minute de pauză, rapidiștii se întorc fără idei de la cabină. Mingea plimbată de-a latul, posesie care nu pune în pericol poarta adversă, precipitare și execuții modeste în atac.

A fost nevoie de capul lui Roskopf, din minutul 89, pentru ca Rapid să modifice tabela și să câștige la Reșița. În minutul 90+4, Reșița putea da lovitura, dar mingea trimisă de Roman s-a oprit în bara porții apărate de Tătaru.

Pare un sezon în care rapidiștii trebuie să sufere foarte mult la fiecare meci, iar Rapid e o echipă care nu pornește, din păcate, niciodată din postura de favorită certă. Asta pentru că jocul scârțâie, iar calitatea individuală lipsește la mulți fotbaliști din lot.

În urma acestui rezultat, Rapid urcă pe locul 5 în clasament și strânge 10 puncte după primele cinci runde. Reșița rămâne cu șapte puncte, pe poziția a 7-a.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.