Sursa foto: Facebook FC Petrolul Ploiești

Petrolul Ploieşti s-a impus fără probleme pe terenul echipei a doua de la CS Mioveni şi îşi păstrează prima poziţie în ierarhia Ligii a 3-a.

“Lupii galbeni” au câştigat fără drept de apel meciul cu CS Mioveni II, scor 3-0, şi au bifat cea de-a noua victorie stagională.

Pentru Petrolul au marcat Arnăutu şi Popescu (de două ori), iar gruparea din Ploieşti acumulează 28 de puncte în clasament.

Avancronica partidei:

Petrolul Ploiești abordează etapa a 11-a din postura de lider. “Lupii galbeni” au parte de un adversar facil în această rundă, cel puțin la prima vedere.

Formația antrenată de Tavi Grigore joacă în deplasare cu echipa a 2-a a Mioveniului, clasată pe locul 12 în această serie. Suporterii au parte de o veste excelentă înaintea acestui meci. CS Mioveni II își dispută de obicei partidele de acasă pe terenul Liceului Tehnologic din Colibași, însă face o excepție cu ocazia jocului cu Petrolul. Meciul se va disputa chiar pe arena din Mioveni, iar intrarea este liberă. Confruntarea are loc vineri, începând cu ora 14:00.

CS Mioveni II – Petrolul 03.11.2017

Doi jucători sunt indisponibili în tabăra oaspeților, Dragoș Gheorghe și Jean Prunescu, ambii accidentați În schimb, e posibil să-l vedem pe teren pe Gabi Frîncu, recuperat cu succes după o accidentare.

Până acum, în 9 etape, Petrolul s-a încurcat o singură dată, cu AFCM Alexandria (1-1), nimeni alta decât ocupanta locului 2 și principala contracandidată la promovare. Mioveni are două victorii, cu Flacăra Moreni, ultima clasată, și AFC Astra 2. Ambele succese au venit pe teren propriu.

 

Pe lângă acest meci, petroliștilor le-au mai rămas de jucat alte două etape până la finalul anului, pe 11 noiembrie acasă cu Astra 2, respectiv pe 18 noiembrie în deplasare la Popești-Leordeni.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here