Craiova – FCSB se joacă duminică, de la 21:00, iar partida poate fi urmărită în direct la Telekom Sport, Digi Sport și Look Sport. Derby-ul din Bănie este unul de maxim interes, mai ales că pe banca oltenilor va redebuta Victor Pițurcă.

După un start catastrofal de sezon, FCSB nu își mai permite să piardă meciuri în Liga I. La baza din Berceni, pe tot parcursul pauzei competiționale provocată de jocurile echipelor naționale, s-a transmis mesajul că echipa nu trebuie să piardă pe ”Oblemenco”.Vintilă și Narcis Răducan sunt convinși că un egal n-ar fi chiar atât de rău, mai ales cu o rivală la titlu și într-o atmosferă încinsă, iar FCSB ar putea adopta o tactică destul de defensivă în fața Craiovei. Totuși, Becali are ”războiul” său rece cu Pițurcă și le-a transmis oamenilor săi că vrea victoria cu orice preț.

Din câte se pare, Becali vrea să arunce în echipa de start obligatoriu doi fotbaliști. Primul ar fi Adi Popa, despre care consideră că l-a nedreptățit în jocurile cu Vitoria Guimaraes, iar al doilea, surpriză!, e chiar nou-venitul Tsoumou.

Patronul celor de la FCSB vrea neapărat forță în linia de atac și cum Gnohere încă n-a slăbit suficient, așa cum i-au trasat cei din staff, Hora a fost tras pe linie moartă, iar Tănase n-a dat randament ca vârf, Tsoumou ar putea primi o șansă nesperată și ar putea juca titular în derby-ul de duminică.

DOUĂ POSIBILE FORMULE PENTRU FCSB

Echipa lui Vintilă: Bălgrădean – Manea, Cristea, Planic, Soiledis – Vînă, Pintilii, Popescu – Coman, Gnohere, Tănase

Echipa lui Becali: Bălgrădean – Manea, Cristea, Planic, Panțîru – Vînă, Pintilii, Tănase – Adi Popa, Tsoumou, Coman

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here