Cota 2 azi 11 ianuarie 2020. Se cam termină vacanța în toate campionatele serioase, iar echipele încep, din nou, să tureze motoarele. Avem trei meciuri pentru cota 2. ABONEAZĂ-TE ACUM LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE!

COTA 2, AZI, 11 IANUARIE 2020

Primele zile de la revenirea Cotei 2 pe fotbaltop.ro au fost pline de ghinioane. Pariuri care mergeau în direcția bună s-au întors incredibil în defavoarea noastră, ori meciuri clare au avut parte de surprize. Cam așa se întâmplă în primele zile din an, când campionatele mari încă hibernează, iar meciurile rămase sunt complicate.
Man. United – Norwich | 1 | 1,39

Tottenham – Liverpool | Peste 1,5 goluri | 1,21

Inter – Atalanta | Peste 1,5 goluri | 1,20

COTĂ TOTALĂ: 2,01


Dacă vrei să vezi mai multe PONTURI și PARIURI LIVE intră în grupul nostru de pariori de pe Facebook!

Am ales pentru azi trei partide, cu cote ceva mai mici, pentru a schimba puțin sistemul de pariere ”defect” din ultimele zile. În general, e o bună strategie să schimbi stilul atunci când ești într-o perioadă ”neagră”. Iar acest lucru e valabil cam în orice domeniu, nu doar la pariuri.

Manchester United e obligată să câștige cu Norwich, ultima clasată din Premier League, dacă vrea să spere, cu șanse reale, la lupta pentru Champions League, apoi am completat biletul cu două derby-uri unde așteptăm minimum două goluri.

STATISTICI COTA 2 – IANUARIE 2020

Ziua 1 – 7 ianuarie – LOST

Ziua 2 – 8 ianuarie – LOST

Ziua 3 – 9 ianuarie – LOST

Ziua 4 – 10 ianuarie – LOST

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here