FCSB – Milsami se joacă joi, 11 iulie, de la 21:30. Meciul se va disputa la Giurgiu și va fi transmis în direct la PRO TV. Returul va avea loc o săptămână mai târziu, pe 18 iulie, iar PRO TV are cele mai mari șanse să transmită partida din Moldova.

FCSB – MILSAMI, 11 IULIE, 21:30, PRO TV

În cazul în care o va elimina pe Milsami, FCSB va juca în turul doi din Liga Campionilor cu învingătoarea dintre Alashkert și Makedonija Skopje.

CINE ESTE MILSAMI ORHEI

Milsami Orhei este vicecampioana Moldovei și are în palmares un titlu de campioană, cucerit în sezonul 2014-2015. În acea echipă a lui Milsami a evoluat şi atacantul român Romeo Surdu.

Milsami Orhei este o echipă înființată în 2005. Gruparea moldoveană evoluează pe o arenă cu o capacitate de 2.539 locuri.

CINE TRANSMITE LA TV SABAIL – CRAIOVA

CU OCHII PE ROMÂNI

De-a lungul timpului, Milsami a urmărit cu atenție fotbaliștii din România. 13 jucători români au evoluat pentru Milsami până în prezent. Romeo Surdu, Cristi Bud, Octavian Abrudan, Adrian Drida, Alexandru Stoica, Adrian Grigoruţă, Claudiu Ionescu, Marius Roman, Ovidiu Mendizov, Valerian Gîrlă, Cornel Gheti, Constantin Arbănaş și Rareş Soporan.

CÂT VALOREAZĂ LOTUL

Înainte de meciul FCSB – Milsami, site-ul de specialitate transfermarkt.com notează că valoarea totală a lotului celor de la Milsami Orhei este de 3,2 milioane de euro, de zece ori mai puțin decât FCSB. Vicecampioana din Liga I are un lot cu o valoare totală de 30,2 milioane de euro, iar Gigi Becali speră să ia 30 de milioane de euro pe jucători ca Florinel Coman, Dennis Man sau Olimpiu Moruțan.

DE CE NU SE JOACĂ PE ARENA NAȚIONALĂ

FCSB a fost obligată să-și caute o altă arenă pe care să joace meciurile de ”acasă” pentru că Arena Națională a fost închisă pentru fotbal. Cel mai mare stadion din țară a găzduit concertul lui Ed Sheeran, din 3 iulie, iar pe 14 august aici va susține un recital și Metallica.

Astfel, FCSB și-a stabilit noua ”casă” la Giurgiu, pe stadionul celor de la Astra. Acolo vor juca roș-albaștrii meciurile din Europa League, dar și din primele etape ale Ligii I.

3 Comentarii

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here