Andrei Chindriș este unul dintre jucătorii despre care se vorbește mult în ultima perioadă. Mai exact de când a intrat în vizorul celor de la FCSB. Becali și-a arătat interesul pentru fundaș, dar Iftime a declarat în primă fază că nu e dispus să-l lase să plece. Între timp, lucrurile s-au mai schimbat, iar Chindriș are, evident, un preț.

Chindriș joacă la Botoșani din 2018 timp în care a intrat pe teren pentru moldoveni în 28 de jocuri. Tot la Botoșani a jucat și la 17 ani, dar a fost ulterior împrumutat la Academica Clinceni și la Știința Miroslava.“Nu sunt năuc să pierd o asemena afacere!”

Andrei nu are un preţ acum, deocamdată este netransferabil, până în vară. Dar totul pe lumea asta are un preţ. El poate fi oricând transferat, dacă cineva îmi dă nu ştiu câţi bani.

(n.r. Îl daţi pe trei milioane la FCSB?)

Îl dau mâine. Dacă îmi dă trei milioane, îl dau mâine, dar să vrea şi copilul. Dacă are condiţii bune. Din punct de vedere al clubului, dacă îmi dă cineva trei milioane, bineînţeles că îl dau, că nu sunt năuc să pierd o asemenea afacere”, a spus Valeriu Iftime la Telekom Sport.

“Dacă mie îmi place un fotbalist, îl iau”

Chindriș i-a atras atenția lui Becali prin evoluțiile sigure de la Botoșani, dar și prin faptul că ușor, ușor a devenit titular a naționala de tineret, acolo unde are deja trei meciuri jucate. La ultima dublă, cu Irlanda de Nord și Ucraina, tânărul jucător de 20 de ani a fost folosit din primul minut. Chindriș pare o variantă pentru FCSB, mai ales că Planic va intra în iarnă, ultimele șase luni de contract, iar indiciile sunt că nu-și va prelungi contractul cu roș-albaștrii.

“Mie imi place să negociem tare. Așa a fost și cu Moruțan, dar până la urmă tot eu l-am luat. Spunea că are ofertă din Ucraina și din Rusia, dar tot Becali l-a luat pe Moruțan. Dacă mie îmi place un fotbalist, atunci o să îl transfer”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here