Polonezul Gikiewicz a ieșit din calculele celor de la FCSB, care susțin însă că i-au pus la dispoziție toate condițiile pentru a se antrena în continuare. Totul pentru a nu fi acuzați că unui jucător cu contract în vigoare i se ia dreptul la muncă.

Mai mult, roș-albaștrii au început să și filmeze antrenamentele pe care polonezul le susținea în compania secundul Nastai, tocmai pentru a putea demonstra că respectă legea. Vineri după amiază a apărut informația conform căreia, jucătorul nu s-a mai prezentat la antrenamente și a fost dat dispărut de conducerea de la FCSB.“Problema e că a dispărut efectiv. Are un program săptămânal la care nu s-a mai prezentat. În mod gradat, se poate ajunge la rezilierea contractului!”, a declarat Narcis Răducan pentru Digisport.

Lui Gikiewicz i s-a luat și mașină oferită inițial, pentru a i se oferi alta, mult mai puțin performantă.

“Avem documente că a primit o mașină. Nu ne-am aliniat la salonul auto de la Geneva, dar când eram tânăr îmi doream mașina lui”, a mai spus Narcis Răducan.

Bogdan Vintilă a fost întrebat la conferința de presă de dinaintea partidei cu Academica Clinceni dacă între timp a apărut Gikiewicz.

“Nu a reapărut!  Nu e problema mea. E un jucător al clubului, care nu intră în lot pentru acest joc, nici pentru urmptoarele. 

(Dar l-ați găsit?)

Nu. Nici nu l-am căutat”, a declarat Bogdan Vintilă. 

Polonezul a dezvăluit singur unde se află. A postat pe Instagram o fotografie de pe o plajă din Croația, acolo unde și-a făcut singur antrenamentul.

La transferul polonezului, la finalul lunii iulie, finanțatorul Becali nu se arăta prea entuziasmat de sosirea polonezului.

“E un polonez. A semnat pe 6 luni. Nici nu ştiu cum îl cheamă. Mi l-a recomandat cineva şi am mers pe mâna lui. Omul vrea bani doar dacă confirmă”, a spus Becali la Telekom Sport.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here