Connect with us

Fără categorie

Când e să se facă de râs, Liverpool merge până la capăt

Published

on

În toamnă, Liverpool a jucat la greu în deplasare pentru ca Anfield să fie modernizat şi mărit. Acum a venit perioada în care „cormoranii” recuperează şi joacă pe teren propriu. Mă rog, „joacă” e mult spus. Copiii pierd pe bandă rulantă, indiferent de adversar.

În 2017, Liverpool a reuşit să câştige un singur meci din cele opt partide pe care le-a disputat. S-a întâmplat în deplasare, cu Plymouth, scor 1-0, într-o rejucare din cupă, după ce, în prealabil, se făcuseră de râs într-un 0-0 catastrofal.

Au urmat trei jocuri pe teren propriu, în trei competiţii diferite, cu acelaşi final: Liverpool învinsă! A bătut-o Swansea în campionat (2-3), a eliminat-o Southampton din Cupa Ligii (0-1), iar acum a ucis-o Wolverhampton (1-2) din Cupa Angliei.

  • 1,33 era cota pentru un succes al lui Liverpool
  • 9,50 a fost cota pentru ca Wolves să câştige

E chiar aiurea să ne gândim că a existat cineva întreg la minte care să meargă pe victoria oaspeţilor, iar singurul mod prin care, probabil, pariorii s-au mai scos a fost în zona golurilor. În jur de 1,60 a fost cota pentru „peste 2,5 goluri” în meci.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Fără categorie

Acel 0-0 care te scoate din sărite: Liverpool-Plymouth

Published

on

Duminică, pe 8 ianuarie, Liverpool s-a gândit să-i nenorocească pe pariori. S-a terminat 0-0, pe Anfield, cu Plymouth Argyle, echipă din a patra ligă engleză de fotbal. Că, na, aşa e în FA Cup.

  • Pariorii care mizează sume mici îmi vor spune că „nimeni nu ia pe bilet o cotă de 1,14”. Cei care pariază bani mulţi sunt deja în suferinţă, căci Liverpool şi Chelsea erau „soliste” numai bune pentru cei care mizează zeci de milioane pe bilete.

Mai apoi, pentru a vedea că e un 0-0 care nu te ajută la nimic, Liverpool te-a încurcat din toate poziţiile. N-au potrivit-o la victorie, n-au potrivit-o nici la goluri marcate.

Singurul lucru unde puteai să faci treabă cu leşinaţii lui Klopp era la capitolul cornere, acolo unde au obţinut, cu vitejie, un spectaculos 18-0.

Au fost aproape 53.000 de spectatori pe Anfield, iar vreo 8.500 au format galeria lui Plymouth. N-am greşit zerourile, iar voi sper că n-aţi uitat că oamenii sunt din liga a 4-a. A PATRA! Şi au, probabil, mai mulţi fani cât a avut Astra, campioana României, în toate meciurile din ultima perioadă. Sau cât Steaua, vicecampioana 😀

Continue Reading
Advertisement

Facebook

Trending

Copyright © 2020 FotbalTop / www. fotbaltop.ro

LIKE PENTRU PONTURI GRATIS