FCSB  a pierdut meciul cu Astra, 1-3 și e ulitma între echipele clasate pe locuri de playoff. Becali critică jocul câtorva dintre jucătorii lui, iar pe Panțîru l-a atacat cel mai dur. În urmă cu o lună i-a dublat salariul fundașului venit de la Iași. ABONEAZĂ-TE ACUM LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE!

Va deveni cel mai scump jucător pe care îl vând!, declara Becali despre Panțâru în urmă cu două săpătmâni. S-a răzgândit repede, după numai un meci mai slab făcut de fostul jucător al lui Poli Iași.

Finanțatorul de la FCSB susține că randamentul lui Panțâru a scăzut o dată mărierea de salariu. Jucătorului i s-a dublat salariul, de la 6 la 12.000 de mii de euro, într-un moment în care Becali a considerat că e nedrept ca Pânțîru să câștige doar 6.000 de euro, având în vedere celelalte salarii de la echipă.“Panţîru, pe care l-am făcut eu cel mai mare fundaş din Europa. Când avea 6 mii era bine, când avea 10 mii nu e bine. Am greşit eu, nu trebuia să-i fac salariul atât”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

  • Panțîru are o cotă de 500.000 de euro pe transfermarkt.com
  • Panțîru a jucat 13 meciuri ca titular la FCSB

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here