Alexandru Mitriță e din nou în prim plan după ce a revenit cu două goluri la echipa națională. Gigi Becali și-a amintit că fostul a fost aproape să devină jucătorul lui FCSB în urmă cu șase ani.

“Nu mă mai iau niciodată după specialiști!”

În 2013, Mitriță ajungea la FCSB, cedat de Hagi pentru meciurile din UEFA Youth League, competiția europeană inter-cluburi destinată echipelor de Under 19 ani. Mitriță avea pe atunci 18 ani și putea rămâne definitiv în curtea roș-albaștrilor însă Mihai Stoica a considerat că nu are forța necesară a îmbrăca tricoul lui FCSB.După revenirea în țară, de la Pescara, Mitriță a revenit la forma care îi adusese transferul în Italia. FCSB ar fi putut atunci să fie ea cea care îl transferă pe jucătorul de 24 de ani, dar nu l-a cumpărat nici atunci. Ulterior, Craiova a dat lovitura și a luat 8,5 milioane de euro pe transferul lui la New York City.

”L-am regretat pe Mitriţă imediat după. Puteam să-l iau după aia cu 700.000 de euro, apoi iar puteam să-l iau şi nu l-am luat. De ce nu l-am luat? Pentru că m-am consultat cu specialiştii. Iar o să se supere Meme. Nu mă mai consult niciodată cu specialişti, să ştiţi. După aia voiam să dau pe el 3 milioane de euro. Acum, nu neapărat banii, dar Mitriţă este fotbalist”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Mihai Stoica a decis să plece de la FCSB la finalul lunii august, spunând că are probleme în familie și că își dorește o perioadă de liniște. Becali a declarat atunci, că ceea ce l-ar fi determinat să plece, ar fi fost faptul că nu a putut să se impună mai mult în transferuri.

“Pentru Meme ușa la FCSB  e deschisă tot timpul, toată viața”, a declarat Becali.

În ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri conform cărora, Mihai Stoica ar urma să revină la FCSB, zvonuri alimentate și de faptul că la nunta Teodorei Becali, Meme a fost prezent, în timp ce Narcis Răducan nu a fost invitat.

“Eu la nuntă am invitat prietenii, nu angajații”, a mai explicat Becali.

  • Mitriță e cotat la 6 milioane de euro pe site-ul transfermarkt.com.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here