Gigi Becali la conferinta de presa a prezentarii noului antrenor al FCSB, desfasurata la Palatul din Aleea Alexandru din Bucuresti, marti 27 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB – Dinamo s-a terminat la egalitate, 1-1, în derby-ul etapei a 12-a a Ligii I. A fost a patra remiză la rând între rivale, după 2-2, 3-3 și 1-1 în noiembrie 2018.

Roș-albaștrii au avut mai multe ocazii, însă la final senzația a fost că egalul este echitabil, existând din nou câteva greșeli de arbitraj. Centralul nedorit de niciuna dintre părți a fost Istvan Kovacs.“Am jucat bine, nu sunt supărat. S-a jucat foarte bine totuși, iar rezultatul ăsta este. Dacă nu vrea mingea să intre, ce să fac? S-a jucat aproape numai la o singură poartă. A intrat mingea lui Florin Tănase, dar ăsta, Istvan Kovacs, nu vrea el. E împotriva noastră”, a declarat Gigi Becali la finalul jocului.

Peste un minut, Becali s-a răzgândit și a găsit problema din jocul lui FCSB.

La fiecare fază fixă, era pericol la poarta noastră. Asta e o problemă pentru noi“, a mai spus Becali.

După această etapă, urmează reunirea echipei naționale, pentru dubla cu Insulele Feroe și Norvegia. FCSB are de această dată un jucător, după ce, la precedenta acțiune nu a avut niciun  jucător convocat. Florinel Coman e singurul chemat la echipa mare.

Becali i-a trasat sarcină pentru această dublă – trebuie să se facă remarcat, pentru că vrea să-l vândă.

“El să dea gol acolo, ca să iau banii pe el”, a declarat Becali la finalul jocului cu Dinamo.

Dacă va fi trimis în teren de Contra, Coman ar debuta la naționala mare. Pentru cea de tineret are 13 meciuri și 4 goluri.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here