Cristi Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj. Fără să anunțe pe nimeni de la FCSB. Fără ca oamenii de la CFR să anunțe pe cineva de la FCSB. TRĂDÁ, trădez, vb. I. 1. Tranz. A înșela în mod voit și perfid încrederea cuivaABONEAZĂ-TE ACUM LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE!

”TRĂDARE! TRĂDARE! DE TREI ORI TRĂDARE”

Definiția din dex pentru verbul a trăda este clară. A înșela în mod voit încrederea cuiva. Fix asta a făcut Cristi Bălgrădean. Adus din vacanță, cu kilograme în plus, pe vremea când până și Concordia Chiajna îi făcuse vânt pe scări, Bălgrădean a încasat salarii frumoase în mandatul de la FCSB.Acum, Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj, profitând de faptul că a intrat în ultimele șase luni de contract cu FCSB. Povestea, pe foarte scurt. ”Pufi” e anunțat că FCSB nu vrea să-i mai prelungească, așa că știe că la vară pleacă. Pe fir intră CFR Cluj.

Bălgrădean și CFR negociază, în secret. Între timp, se intră în playoff, cu FCSB și CFR din nou în lupta la titlu. Bălgrădean semnează cu CFR Cluj. Nimeni nu anunță pe nimeni. Bălgrădean continuă să apere la FCSB și gafează cu Botoșani. Șansele la titlu pentru FCSB se diminuează considerabil. CFR Cluj scapă de una dintre contracandidate, aproape după o singură etapă.

E bombă atomică ce a făcut Bălgrădean. El nu mai era concentrat. Își dorea ca CFR să ia titlul ca să joace în Liga Campionilor. Pot să mă gândesc acum că a scăpat mingea aia cu Botoșani?”. Cuvintele îi aparțin lui Becali.

Dar mai e ceva. Cum o putea intra Bălgrădean în vestiarul roș-albaștrilor pentru a-și lua lucrurile? Cum își va saluta el foștii colegi, acum când au aflat toți că el semnase deja cu CFR, echipa pe care ei plănuiau s-o învingă în acest final de sezon?!?!

Și ar mai fi ceva de semnalat. Pe lângă gestul total neprofesionist și, din ce spune regulamentul, și ilegal făcut de Bălgrădean și CFR Cluj, reiese din nou apatia de la FCSB. Cum tu, ca un club serios, cel mai mare din România, să nu ai habar de o asemenea trădare? Cum să nu te aperi împotriva unor astfel de situații? Cum să ajungi să te trădeze în asemenea hal un fotbalist? Cum să te umilească în așa hal o rivală?

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here