Dinamo a părut că se mișcă bine pe piața transferurilor în momentul în care a realizat, într-un timp record, sosirea lui Diego Fabbrini, dar ”câinii” au revenit la o viteză scăzută în cazul lui Cosmin Matei și, mai nou, în cel al lui Ante Puljic.

Dat ca sigur la Dinamo, Cosmin Matei a ajuns, în cele din urmă, la Viitorul Constanța. Motivul? Șefii lui Dinamo au tras de timp, în speranța că fotbalistul va accepta o ofertă mai mică, în condițiile în care știau că Matei nu discută și cu alte cluburi.

Numai că, surpriză!, Hagi a intrat pe fir și l-a suflat pe Cosmin Matei, care urmează să semneze cu Viitorul. ”Am luat un fotbalist foarte valoros. A fost căpitan de echipă. Era mai capricios când era tânăr, dar acum m-a convins să-l iau”, a fost reacția lui Hagi.

COPY PASTE LA PULJIC?

Telekom Sport a anunțat, în exclusivitate, că Dinamo e la un pas să-l aducă pe Ante Puljic, dar discuțiile cu fundașul croat au intrat în impas. La fel ca în cazul lui Matei, șefii lui Dinamo au forțat nota și au încercat să obțină un contract mai avantajos pentru club.

Cum s-au pierdut pe drum 25.000 de euro? Puljic și Dinamo bătuseră palma, inițial, pe o sumă de 50.000 de euro la semnătură, un salariu de 12.000 de euro pe lună și un contract pe două sezoane. Numai că oferta scrisă pentru Puljic a intrat la apă.

Când a primit contractul, Puljic a observat că va primi la semnătură doar 25.000 de euro, iar fotbalistul a refuzat să semneze. În cazul în care nu vor dubla suma, ”câinii” vor rata și transferul lui Puljic.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here