Sursa: Razvan Pasarica / SPORT PICTURES

Epilogul rundei a 21-a din Liga 1 are loc în Ștefan cel Mare. Dinamo și Voluntari se întâlnesc într-o partidă cu o miză deosebită pentru gazde, care pot rămâne în afara play-off-ului.

Presiunea este uriașă în rândul dinamoviștilor. Vasile Miriuță a fost la un pas de a fi înlocuit de pe banca tehnică a “câinilor” chiar de Claudiu Niculescu, antrenorul lui Voluntari, care a refuzat însă oferta lui Ionuț Negoiță. În această etapă, atât Astra, cât și Viitorul și-au câștigat meciurile pe care le-au avut, astfel că Dinamo este obligată să învingă la rândul său pentru a nu pierde contactul cu locurile de play-off.

Voluntari nu mai trage la play-off, însă caută să oprească perioada de coșmar: o singură victorie în ultimele zece meciuri oficiale! Statistica ne arată că meciurile dintre Dinamo și Voluntari s-au terminat întotdeauna cu minimum trei goluri marcate. În același timp, Dinamo a învins de fiecare dată.

La casele de pariuri online, cota medie pentru o astfel de variantă și-n partida de luni este de 1.70. Ți-o recomandăm cu încredere. Totodată, cota pentru victoria gazdelor este de 1.65. Baftă!

Dinamo – Voluntari Peste 2,5 @ 1.70

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here