Ponturi pariuri Gaz Metan – FCSB | Duminica de Liga I se încheie la Mediaș, cu meciul care începe la 21:00 și e transmis în direct la Telekom Sport, Digi Sport și Look TV. Am analizat partida pentru voi și vă propunem trei ponturi de încercat.

Gaz Metan – FCSB, duminică, ora 21:00

FCSB joacă la Mediaș înaintea partidei decisive pentru calificarea în grupele Europa League. Chiar dacă accederea în grupe le va aduce 10 milioane de euro roș-albaștrilor, nu-și permit să odihnească jucători în campionat. FCSB ocupă în acest moment locul 12, loc de baraj și are neapărată nevoie de victorie pentru a ieși din acea zonă. Va fi pimul meci de la instalarea lui Bogdan Argeș Vintilă.

“Ne așteaptă un joc dificil, cu o echipă antrenată de un antrenor foarte bun, din aceeași generație cu mine și este o echipă care joacă bine pe teren propriu, dar are și momente mai puțin bun.

Nu este un loc de care să fim mulțumiți, dar nici nu esre o problemă de viață și de moarte. Asta este, mergem mai departe, muncim și trebuie să urcăm pe locurile fruntașe”, a declarat Bogdan Argeș Vintilă la prima conferință de dinaintea unui meci.

FCSB stă incredibil de prost atât în atac cât și în apărare. Are a treia cea mai slabă ofensivă din campionat, cu doar șspte reușite. De asemenea, are a patra cea mai slabă defenisvă, cu 12 goluri încasate. Gaz Metan e la popul opus. N-a luat gol în ultimele două meciuri, iar în ultimele cinci a încasat numai două. În schimb, a înscris de opt ori în ultimele cinci jocuri.

“Suntem în fața celui mai greu joc de până acest moment din acest sezon. Eu îi consider favoriți chiar dacă noi traversăm o perioadă bună spre foarte bună. Au calitatea necesară să învingă orice adversar din competiția internă”, a declarat Edi Iordănescu despre adversarul de duminică seară.

Ponturi pariuri Gaz Metan – FCSB

  • peste 2,5 goluri – 2,00
  • peste 8,5 cormere – 1,50 
  • gol în ambele reprize – 1,80 

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here