Ponturi pariuri Viiitorul – Voluntari | Partida de la Ovidiu începe la ora 18:00 și va fi în direct pe Telekom Sport, Digisport și Look TV. Fotbal Top a analizat și acest joc și îți propune trei ponnturi excelente pe care le poți încerca.

Viitorul – Voluntari, duminică, ora 18:00

Duminică seara, la Ovidiu se întâlnesc două echipe cu parcurs diferit în acest sezon. FC Voluntari a câștigat un singur meci în șase etape, în timp ce Viitorul e neînvinsă. Are trei victorii și trei egaluri.

Pentru Viiitorul cele trei egaluri au venit în ultimele trei etape. Golaverajul acestor jocuri este  5-5, semn că echipa lui Hagi, nu mai are aceeași apărare exactă din primele runde, însă și-a păstrat, în parte, eficiența din atac. Viitorul s-a și întărit față de runda precedentă. I l-a suflat lui Diamo și l-a adus pe Cosmin Matei.

“E un meci acasă, iar pentru noi importante sunt cele trei puncte, pentru că venim după trei meciuri în care am făcut egal. Întâlnim o echipă care are un antrenor foarte bun, care a jucat la nivelul cel mai înalt. Sunt sigur că va fi foarte dificil, dar contez pe echipa mea și să facem un joc foarte bun”, a declarat Gheorghe Hagi despre partida cu FC Voluntari.

Jocul lui FC Voluntari a fost unul modest în startul acestui sezon. A încasat zece goluri în șase etape. Singura victorie a echipei lui Bergodi a fost în fața celor de la FCSB. De altfel, ilfovenii stau mai bine în clasament decât roș-albaștrii. Cu FCSB a fost singura scipire a ilfovenilor, care

“Nu avem nimic de pierdut și atunci este foarte ușor. Un meci dificil, întâlnim o echipă care joacă foarte bine. Mergem acolo pentru a încerca să luăm punctele, pentru că avem nevoie să câștigăm toate punctele”, a declarat Cristiano Bergodi înaintea meciului de la Ovidiu.

Ponturi pariuri Viitorul – Voluntari

  • 1 – 1,45
  • peste 2,5 goluri – 2,05
  • peste 8,5 cornere – 1,50  

 

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here