Steaua Bucureşti a început cu stângul aventura în grupele Ligii Campionilor la polo, pierzând cu 3-8 meciul cu maghiarii de la Eger, dar roş-albaştrii au şi motive de bucurie. La meci au fost câteva sute de suporteri ai Peluzei Sud care au făcut o atmosferă fantastică.

Tribunele Bazinulului din Complexul Ghencea au fost pline, iar steliştii din apă au avut parte de o susţinere incredibilă. În timp ce fotbalul de prin Liga I se joacă de cele mai multe ori cu tribune goale, iată că un meci de polo poate aduce un spectacol total.

La partidă au fost prezenţi, aşa cum anunţaseră de la început, şi fotbaliştii antrenaţi de Ion Ion. Steliştii care fac senzaţie în Liga a 4-a şi-au susţinut colegii de la polo pe toată durata partidei şi sunt convinşi că băieţii vor întoarce soarta calificării şi vor prinde un loc în Final 8.

1 Comentariu

  1. […] Am vorbit şi aici despre atmosfera pe care Peluza Sud a făcut-o la meciul Stelei din Liga Campioni…, dar acum aş vrea să ne focusăm pe un alt aspect, poate mai important. În timp ce steliştii din bazin se luau la “harţă” cu ungurii de la Eger, tribunele surprindeau un moment de care sportul românesc are mare nevoie. […]

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here