Steaua Bucureşti a început senzaţional sezonul în Liga a 4-a şi Cupa României, dar roş-albaştrii au primit o veste proastă din partea stafului medical.

Mihai Butoi, om de bază în angrenajul trupei antrenate de Ion Ion, a suferit o accidentare teribilă la genunchi şi va sta departe de gazon cel puţin şase luni. Fundaşul dreapta al roş-albaştrilor a ieşit de pe teren în minutul 22 al derby-ului cu Academia Rapid, iar verdictul medicilor a fost crunt.

Informaţia a fost publicată pe pagina de facebook Asociaţia Steliştilor 1947.

În urma accidentării din minutul 22 din timpul meciului Academia Rapid – Steaua, fundaşul nostru dreapta, Mihai Butoi, a primit astăzi, 26 Octombrie 2017, un verdict pe care niciun fotbalist nu-şi doreşte să-l audă: va absenta pe o perioadă de 6 luni de pe gazon în urma diagnosticului primit – ligament anterior rupt menisc de gradul 3.

Pe parcursul sezonului în curs, Mihai Butoi a fost unul dintre intregralişti, reuşind să marcheze un gol pentru echipa noastră, în victoria de pe terenul echipei CS Victoria. Mihai, te aşteptăm cât mai devreme pe terenul de fotbal!“, se arată pe pagina de Facebook a Asociaţiei Steliştilor 1947.

1 Comentariu

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here