Fotbalistii Stelei Florin Tanase,Dennis Man,Romario Benzar,Marko Momcilovic si Ovidiu Popescu saluta galeria dupa meciul de fotbal dintre Astra Giurgiu si FC Steaua Bucuresti, din cadrul play off-ului Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, luni 16 aprilie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Continuă veștile proaste pentru FCSB atunci când vine vorba de problemele medicale pe care le au elevii lui Nicolae Dică.

După Mihai Pintilii, care nu va mai juca în 2018, steliștii au aflat că un alt jucător extrem de important va fi out de pe gazon cel puțin o lună.

Momcilovici n-a mai jucat la FCSB din luna august, atunci când a suferit o accidentare în prima repriză a meciului cu Hajduk Split. Fundașul stânga era așteptat să revină în această toamnă în echipa de start a lui Dică, dar planurile au fost date peste cap de o recidivă.

Fotbalistul primise acordul medicilor de a reveni la antrenamente, dar accidentarea a recidivat, iar Momcilovici a suferit o ruptură musculară. Stelistul va lipsi de pe gazon minimum o lună, după cum anunță Digisport.

3 meciuri a strâns Momcilovici pentru FCSB în actualul sezon al Ligii I 

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here