Sursa foto: uta-arad.ro

UTA Arad a câștigat cu 3-2 partida jucată în deplasare pe terenul codașei Foresta Suceava. Meciul nu a fost deloc simplu pentru arădeni, care au marcat golul victoriei în minutul 90+4!

Foresta a fost cea care a deschis scorul după o jumătate de oră de joc prin Renquin. Aradul a întors repede situația în favoarea sa grație reușitelor lui Hlistei și Ciucă, din minutele 34 și 36. Până în minutul 85 scorul a rămas neschimbat. Sucevenii au egalat însă prin Acolatse, pentru ca oaspeții să plece în cele din urmă cu toate cele trei puncte datorită reușitei lui Păcurar din ultimul minut de joc.

Cristi Todea, antrenor UTA Arad

”Ca și meciul de la Afumați, și acesta a fost epuizant, dar, în același timp, foarte frumos. E victoria echipei, victoria băieților, una muncită și meritată pe deplin. Au dat tot ce au avut mai bun și merită toate felicitările”

Cătălin Hlistei, jucător UTA Arad

”A fost un meci greu disputat pe un teren la fel de greu. Suceava a fost un adversar incomod dar e bine că am reușit să luăm cele trei puncte. În prima repriză au dat gol la prima ocazie avută, în rest am controlat-o noi, am dat și cele două goluri… A doua repriză a fost una de luptă, cu multe mingi lungi, nu am reușit să ținem de ea și ne-am văzut egalați dintr-o fază fixă din nou. Totuși, am crezut până la final și suntem fericiți că am obținut toate punctele”

În urma acestui rezultat, UTA a acumulat 17 puncte în clasament și a urcat până pe locul 12. Acest sezon din Liga a 2-a este unul extrem de echilibrat însă. Arădenii se află la numai trei puncte de ocupanta locului 8, însă, în același timp, este urmată la un singur punct de patru echipe. Etapa viitoare UTA Arad joacă acasă cu Luceafărul Oradea.

 

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here