Sursa foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Academia Rapid se reunește, luni, 15 ianuarie, iar prima săptămână de pregătire va avea loc în București. Apoi, giuleștenii pleacă în cantonament la Bușteni.

Conform site-ului oficial al clubului, la reunire vor fi prezenți și câțiva jucători transferați în această iarnă, al căror nume nu a fost dat publicității. Vasile Maftei a semnat încă de anul trecut, iar celelalte două nume importante despre care poate fi vorba sunt Ovidiu Herea și Ionuț Voicu. Desigur, pe listă vor apărea și alți fotbaliști mai puțin cunoscuți.

Dacă luni giuleștenii vor afla ce jucători s-au mai alăturat proiectului, miercuri pot primi o altă veste bună: sunt șanse uriașe ca baza sportivă Pro Rapid să treacă în proprietatea Primăriei Sectorului 1.

Au plecat cinci jucători

Cinci jucători s-au despărțit de clubul giuleștean în pauza de iarnă. Poate cel mai important dintre ei este Radu Bădiță, autor a șapte goluri în prima parte a sezonului.

  • Iulian Manea (portar): 5 meciuri / 3 goluri primite (în campionat: 1 meci / 0 goluri primite)
  • Cosmin Cristil (fundaș): 6 meciuri / 0 goluri (în campionat: 4 meciuri / 0 goluri)
  • Florin Matei (fundaș): 11 meciuri / 2 goluri (în campionat: 7 meciuri / 1 gol)
  • Daniel Burcea (mijlocaș): 9 meciuri / 3 goluri (în campionat: 6 meciuri / 2 goluri)
  • Radu Bădiță (atacant): 16 meciuri / 7 goluri (în campionat: 13 meciuri / 7 goluri)

Amicale cu FC Argeș și FCM Bacău

Academia a perfectat până acum două meciuri de pregătire. Pe 1 februarie giuleștenii se deplasează la Pitești pentru duelul cu FC Argeș, iar pe 4 februarie, de la ora 13:00. vor juca acasă cu FCM 1950 Bacău. Totuși, dacă vremea nu le va permite, locația partidei cu Bacău va fi schimbată.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here