Duminică seară, de la 21:45, întreaga planetă se opreşte să privească Real Madrid-Barcelona. Clasicul clasicelor, duelul ce îi pune faţă-n faţă pe cei mai mediatizaţi, comparaţi şi valoroşi fotbalişti din lume nu are cum să lipsească de pe biletele pariorilor.

  • Ultima întâlnire de pe Bernabeu dintre Real şi Barcelona s-a încheiat catastrofal pentru albi. 0-4 şi Rafa Benitez era dat afară. Şi poate mai bine că a fost aşa. În locul lui, Perez l-a promovat, de la echipa secundă, pe Zinedine Zidane, iar lucrurile au stat excelent pentru madrileni. Au câştigat La Decima, iar acum sunt pe primul loc în La Liga, foarte aproape de titlu.

Şi dacă tot am adus vorba de titlu, atunci Real ar putea să pună o mână pe trofeu dacă va reuşi să câştige azi. De cealaltă parte, la trei puncte în spatele rivalei din Madrid, care are şi un joc mai puţin, Barca are o singură variantă: victoria!

2-4, SCORUL ABSENŢILOR

Zidane nu se va putea baza pe Varane şi Pepe, accidentaţi, în timp ce Luis Enrique are patru jucători out pentru El Clasico: Neymar (suspendat), Mathieu, Rafinha şi Vidal (accidentaţi)

Bale a revenit după accidentare, dar sunt şanse mici să evolueze din primul minut.

RECOMANDĂRILE NOASTRE

Ambele echipe marchează – cotă 1,40

Gol în fiecare repriză – cotă 1,35

Casemiro primeşte galben – cotă 1,90

Egal la pauză sau final – cotă 1,55

 

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here