FCSB joacă în această etapă la Târgu Mureș, cu Hermannstadt, echipa care anul trecut i-a eliminat pe roș-albaștri din Cupa României. Dică a mai scăpat de problemele cu accidentările după ce în Cupă a trebuit să improvizeze în centrul defensivei.

FCSB nu s-a mai întors în București după meciul de cupă jucat la Zlatna, a mers direct la Târgu Mureș pentru partida cu Hermannstadt. Acesta ar fi și motivul pentru care Planic, care era accidentat și era clar că nu va juca împotriva celor de la Alba Iulia, a fost luat în deplasare. A fost refăcut pentru jocul cu sibienii.

Planic s-a antrenat normal cu echipa. Totul e ok. Sper ca până duminică să nu apară ceva. Sunt 90% șanse să-l vedem“, a declarat Dică într-o conferință de presă.

Întrebarea care se pune e cu cine va juca Dică în centrul apărării lângă Planic, în condițiile în care Bălașa e accidentat.

Eu m-am hotărât. O să vedeți mâine seară cine va juca. Junior Morais a fost folosit fundaș central și cu Sepsi și în cupă și a jucat bine. Singurele variante sunt Morais și Filip“, a spus Dică.

Cât despre ceilalți accidentați, Dică a dezvăluit că doar Momcilovic ar mai putea fi recuperat în următoarea perioadă. Pe Pintilii și pe Bălașa îi așteaptă luni bune pe bară.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here