Vineri, de la 21:45, Suedia primeşte vizita Italiei în prima manşă a barajului de calificare la Campionatul Mondial din 2018. La finalul acestui material veţi găsi un pariu de cotă 1,50.

Până atunci, să ne concentrăm puţin pe statistica fantastică de la “Pontul Zilei”. În ultimele cinci zile, pontul oferit de FotbalTop.ro a fost de fiecare dată CÂŞTIGĂTOR!!!

Meciul de pe Friends Arena, din Stockholm, se anunţă unul extrem de echilibrat. Suedia este foarte puternică pe teren propriu, iar în această campanie de calificare nu doar că n-a pierdut niciun meci, dar a bifat şi patru victorii.

De cealaltă parte, nici Italia nu stă rău atunci când vine vorba de partide în deplasare. Excepţie face doar partida cu Spania, unde Squadra Azzurra s-a prezentat jenant şi a încasat un 0-3 ruşinos.

Casele de pariuri sunt tentate să meargă pe un meci cu goluri puţine, iar cota pentru sub 2,5 goluri este de 1,48. Totuşi, poate chiar fără să contrazicem agenţiile, noi vom merge pe un pariu pe goluri la acest meci.

RECOMANDAREA NOASTRĂ:

Peste 1,5 goluri – cotă 1,50 la Unibet

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here