Atacat cu oferte și propuneri de tot felul în pauza de iarnă, Băluță a preferat să rămână la Craiova. Dacă i-a fost greu sau ușor numai el știe, dar a continuat în Bănie. Anul 2018 a fost însă unul slab pentru el. Căpitanul a fost dat ”dispărut”, iar echipa a suferit în atac.

Mangia a simțit momentul prost și a făcut ceva ce doar un antrenor adevărat face. Și-a tras căpitanul pe linie moartă. Evident, mișcarea n-a fost acceptată de Băluță, iar jucătorul a explodat după meciul cu FCSB.

Eram pregătit să joc titular, dar nu știu de ce n-am fost folosit. Am intrat prea târziu și n-am putut ajuta echipa mai mult. N-am primit nicio explicație. Poate că n-ar trebui să ne apărăm așa mult dacă vrem să facem performanță”, a spus Băluță la finalul meciului.

Atac cu talpa sus, fără menajamente, la antrenorul Mangia. Și pentru că la Craiova se practică un management sănătos, Mangia a fost lăsat să procedeze cum a considerat necesar. Băluță exclus din lot!!! Și echipa a mers bine fără el.

Apoi același Mangia revine și îi oferă șansa lui Băluță de a le arăta tuturor că a înțeles ce s-a întâmplat greșit cu el în ultimul timp. Intră din primul minut cu Botoșani, în semifinala Cupei, și marchează primul hattrick din carieră. O trimite pe Craiova mai mult ca sigur în finală și îi face pe olteni să viseze la un trofeu în acest sezon.

Mangia și Craiova l-au recâștigat pe Băluță. În același timp, decarul și-a regăsit apetitul. O formulă din care absolut toată lumea a ieșit pe plus.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here