m4

L-au promovat ca pe “Meciul Secolelor”, dar au avut parte de-un meci sub aşteptări, în care Mayweather, cu stilul său defensiv, a reuşit să-l bată, la puncte, pe Pacquiao. Diseară, de la 21:00, avem un alt meci al secolelor. Însă la fotbal, în Liga I, Dinamo-Steaua, Derby de România.

Şi aş spera să fie mai spectaculos decât ce am văzut de dimineaţă, la box. Cum îşi vor împărţi cei doi antrenori rolurile, rămâne de văzut, dar sigur steliştii ar trebui să aibă ofensiva lui Pacquiao, căci distanţa de cinci puncte faţă de ASA Tg Mureş apasă greu.

Apoi, de cealaltă parte, miza pentru Dinamo e la capitolul suporterilor. Anul competiţional e încheiat de mult pentru “câini”, dar orgoliile rămân în orice situaţie atunci când în discuţie apare o întâlnire cu Steaua.

Unii sunt în insolvenţă, alţii vând de ani buni tot ce au mai de preţ. Primele? Care prime?!?! Reţeta financiară e modestă, dar culoarea urmează să fie dată din tribune şi din teren, de această dată, şi mai puţin din loje, subţiate de condamnări şi amuţite de pedepse ispăşite.

Vreţi să ştiţi pe ce-aş merge eu, dacă ar fi să pariez?

Peste 2,5 goluri – cotă 2,10

Se marchează cel puţin un gol în prima repriză – cotă 1,50

Ambele echipe înscriu – cotă 2,00

TU CINE CREZI CĂ VA CÂŞTIGA DINAMO-STEAUA?

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here